LEVENSLOOPCOACHING

Iedere fase in je leven biedt nieuwe mogelijkheden. Iedere fase plaatst je ook voor keuzes – soms teveel, soms te weinig.
Als coach voor je leven help ik je keuzes maken die jou op het lijf geschreven zijn.

Als de harmonie zoek is
Ieder mens is van oorsprong vrij, open, krachtig en creatief. Wanneer denken, voelen en doen met elkaar in harmonie zijn, ervaar je eenheid tussen lichaam en geest. Dan stroomt je creativiteit, kun je op jezelf vertrouwen en nieuwe bronnen aanboren.
Die harmonie raakt verstoord door invloeden en ervaringen waar we in de loop van ons leven allemaal aan blootstaan. Je raakt geconditioneerd en handelt vanuit vastgeroeste overtuigingen. Het contact met je kern verwatert. Daar wil je iets aan doen, maar de oplossingen die je bedenkt komen meestal juist voort uit die vastgeroeste overtuigingen.

Je oorspronkelijke zelf
Als coach voor je leven richt ik mij op het herontdekken van jouw oorspronkelijke zelf, op het loslaten van ingesleten patronen en op het vinden van een nieuw perspectief. Levensloopcoaching stimuleert je om te leven vanuit je potentieel en vanuit wie jij werkelijk bent. Dan is er veerkracht en vrijheid om het leven te aanvaarden zoals het zich voordoet en je te verbinden met wat op je pad komt. De daadkracht die zo ontstaat komt van binnenuit en geeft een blijvend rendement.

Open die deur!
‘Lichaam en geest in evenwicht’: het klinkt als een open deur – en dat is het ook! Met lichaam en geest in harmonie open je de deur naar zelfinzicht en meer geluksmomenten.

Mijn coachingssessies zijn geen statische aan-tafel-gesprekken. Vrijwel iedere invulling is mogelijk: een gesprek, een creatieve aanpak of een balansconsult – als het maar werkt en jij je potentieel en intelligentie ten volle kunt benutten.

Elisabeth Moulen

CREATIEVE AANPAK

Even niet alleen praten, maar ook doen. Jouw verhaal schrijven, beeldend werken of jezelf verrassen in een rollenspel. Mijn opdrachten helpen je om je creativiteit en intuïtie aan te spreken. Je ervaart jezelf anders, en dat maakt het mogelijk van de bekende paden af te wijken.
Geef je zelfonderzoek een creatieve draai, zodat levendigheid, enthousiasme en inspiratie weer tot je beschikking staan. Dit geeft plezier en vrijheid in alle facetten van je leven, zowel privé als zakelijk.

BALANS CONSULT

Met een balansconsult geef je jezelf de ruimte om niets te moeten. Om je lichaam, emoties en geest op elkaar af te stemmen. Tijdens dit consult lig of zit je (gekleed) op een massagetafel of -stoel en raak ik punten op en buiten je lichaam aan. Zo komt je energie in balans, krijg je contact met je lichaam en kun je het gebruiken als kompas. Een balansconsult maakt je hoofd vrij, zodat je je hart kunt volgen.

COACHTRAJECTEN

Een coachingstraject bestaat doorgaans uit tien sessies van een uur of anderhalf uur. Een andere invulling is uiteraard ook mogelijk.

Tijdens de coachingssessies kun je kiezen uit verschillende werkwijzes: een gesprek, een creatieve aanpak of een balansconsult – of deze drie combineren.

Mijn werkdagen zijn dinsdag en woensdag in Rotterdam.

Aanbod coachingsessies

Coachingsessie van een uur  €90,-
Coachingsessie van anderhalf uur  €135,-
Telefonische sessie van een half uur €40,-
(inclusief BTW).
Wijze van betaling contant of via overschrijving.

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Mail of bel gerust om een afspraak te maken.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Rotterdam.

Helder bewustzijn

Een balansconsult kan kort of lang duren; heb je fysieke klachten zoals hoofd- of rugpijn die te maken hebben met het proces dat je doormaakt, dan stimuleert een behandeling van een uur het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Ervaar je eenmaal de rust en stabiliteit die bij balans en helder bewustzijn horen, dan ben je in staat om aan kwalificaties en diskwalificaties voorbij te gaan, en niet meer te oordelen over anderen en jezelf.

Na afloop van de sessies

– zie je jezelf en je leven met een frisse blik;
– weet je waarom jij de dingen doet zoals je ze doet;
– kun je open communiceren;
– stuur je bewust motivaties, gedachten en emoties aan die bijdragen aan jouw passie, plezier en succes;
– heb je ruimte gemaakt voor verdieping en verandering.