OVER ELISABETH MOULEN

Als coach voor je leven ga ik een lange termijnrelatie met je aan. Energie, openheid en eigen kracht staan centraal in mijn werk.
Met trainingen, coachingstrajecten en workshops werk ik ruim 30 jaar mee aan het levensgeluk en de werkvoldoening van vele mensen.
Met open en persoonlijke gesprekken komen we tot de kern van wie jij bent. Ik stem mijzelf af op wat bij jou past en wat voor jou werkt. 

Elisabeth Moulen Ik ben sterk in het herkennen en benoemen van lichaamssignalen en emoties. Ik kom snel tot de kern van het probleem en vanuit daar gaan we de diepte in. Met eenvoudige passende lichaamsoefeningen, analyseren en ordenen ontstaat helderheid en balans.
Ik doe dat met warmte, plezier en passie. Daarbij ben ik vooral helder, betrokken en praktisch.

Avontuurlijke aard
Ik ben nieuwsgierig en avontuurlijk van aard. Psychologie, psychiatrie, creatieve en drama therapie, theater (mime), lesgeven, martial art, yoga, meditatie, energiestudies en qigong: allemaal bases en bronnen voor mijn kennis en kunde.

Chi Neng Qigong
Sinds 2007 verdiep ik mij in Chi Neng Qigong: een Chinese bewegingsleer die ik dagelijks beoefen. Ik ben instructeur level 1, 2 voor volwassenen met een extra certificaat voor kinderen. 

Naast mijn coaching werkzaamheden ondersteun ik graag stichting Diva Dichtbij en ben ik actief werkzaam voor het Belvédère verhalenhuis Rotterdam.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel 0611-358.646 of mail mij gerust; ik maak graag kennis met je!