Loopbaancoaching

Wil je het anders? Toe aan een nieuwe baan? In de startblokken voor een nieuwe functie? Op het punt om voor jezelf te beginnen? Of sta je juist stil in je carrière? Of zoek je de broodnodige balans tussen werk en privé? Zelfinzicht is de eerste stap naar beweging en voldoening in je loopbaan.

Loopbaancoaching helpt je om een nieuw perspectief te zien. Ik help je verbinding te maken met je authenticiteit en vitaliteit, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ik leer je om je bewust te worden van je potentieel en creativiteit, en hoe je die kunt inzetten om je loopbaan de juiste kant op te krijgen.

Zelfkennis werkt beter
Als loopbaancoach haal ik je sterke en minder sterke kanten naar boven, krijg je inzicht in je handelen en communicatie en reik ik mogelijkheden aan voor verandering en verrijking van je potentieel. In verbinding met je hart ervaar je ruimte voor ontspanning en vreugde voorbij de polariteit.
Met deze zelfkennis kun je werkstress beter hanteren, opener communiceren en jezelf presenteren, of vanuit jouw passie een realistisch ondernemersplan schetsen.

Leidinggeven
Bezield leidinggeven betekent met jouw visie mensen inspireren, en voor hen de juiste condities scheppen om hun werk met voldoening te doen. Die bezieling kun je (her)vinden door stil te staan bij je drijfveren en je inspiratiebronnen. Samen onderzoeken we hoe je je persoonlijke potentieel kunt aanwenden om zelfsturing en leidinggeven eenvoudiger te maken.

Jouw vraag centraal
Voor zowel particulieren als organisaties heb ik passende coachingsvormen ontwikkeld. Op basis van jouw vraag of wens maak ik een voorstel op maat. Vooraf bepalen we samen je coachingsdoelen en maken hier concrete afspraken voor die ik vast leg in een coachplan. Afhankelijk daarvan volg je sessies: individueel of in groepsverband.

Elisabeth Moulen

Loopbaan-coachingstraject

Coachsessies, waarover ik het beste een persoonlijk verhaal kan láten vertellen!
“Een sessie bij Elisabeth voelt als een feest. Zij heeft mij op een zeer prettige en open manier naar mijzelf laten kijken. Vol aandacht en respect, en door open en confronterende vragen kon ik mijn proces verdiepen en praktisch verder. Door haar wijsheid, helderheid en positieve energie kreeg ik een ruimere kijk op mijzelf. Dat maakt je gelukkig. Ik kan het iedereen die zijn leven wil verrijken en verdiepen aanbevelen! Elisabeth heeft topkwaliteiten: deskundig, intelligent, empathisch.” Bob van der Lugt, SKVR Theatermanager

Aanbod coachingsessies:
Coachingsessie van een uur  €90,-
Coachingsessie van anderhalf uur  €135,-
Telefonische sessie van een half uur €40,-
(inclusief BTW).
Wijze van betaling contant of via overschrijving.

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Mail of bel gerust om een afspraak te maken.

Talentanalyse en talentprofiel

Talentanalyse en trainingen voor particulieren en bedrijven.
Talenanalyse: Hiervoor werk ik samen met Anne Marie Polman van der Werff van AVW Consult. Zij brengt jouw sterke kanten in kaart en vat dit talentenprofiel samen in een rapport. Dat rapport bespreekt ze met jou, en ik verdiep deze informatie in drie coachsessies. Met deze tweevoudige aanpak zorgen we dat de informatie en inzichten echt beklijven.

Het talentenprofiel geeft inzicht in sterke punten, mogelijke valkuilen in werkgedrag en advies voor een passende functie en persoonlijke ontwikkeling.

We ontvangen je in onze eigen praktijkplek – voor Elisabeth is dat in Rotterdam, voor Anne Marie in Veenendaal – op locatie of incompany. Wil je meer weten, bel of mail ons!

Een training of workshop kan incompany of op locatie. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Workshop
Energiemanagement

Balans, focus en plezier: workshop voor bedrijven.
In deze workshop voor bedrijven leer ik mensen hun energie managen, iets wat tegenwoordig broodnodig is. In China zijn ze hier van oudsher meester in. Met een eenvoudige Chinese bewegingsleer, Chi Neng Qigong, leer je zowel je lichaamsenergie als de energie van je geest kennen en aansturen. Zo ga je onnodige werkstress te lijf en brengt balans tussen lichaam en geest.

Een workshop kan incompany of op locatie. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Algemene voorwaarden

Ik hanteer een ethische gedragscode en klachtprocedure. Voor alle coachingsvormen geldt: afzeggen kan tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt de sessie in rekening gebracht.